Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja córka mówi na nie PYRTKI... I naprawde takie najmniejsze są najlepsze
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19237
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13031
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1668
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232105
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19237
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13031
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1668
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232105
Składniki
Do rondla wlać ocet i wodę. Posolić. (niekoniecznie). Doprowadzić do wrzenia i gotować ok 5 min.Patisony myjemy i odcinamy zielone końce,wkładamy do słoików,razem z liśćmi laurowymi,gorczycą,zielem angielskim,cebulą oraz pokrojoną marchewką. Gotową zalewę ostudzić i przelać do sparzonych słoików.Pokrywkę słoika wewnątrz "posmarować" spirytusem i mocno zakręcić.