Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron penne podany z brokułami w aksamitnym sosie z sera topionego.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 852
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 704
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6128
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 646
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4875
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1078
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 852
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 704
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6128
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 646
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4875
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1078
Składniki
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu.
Brokuł podzielić na różyczki. W szerokim, płaskim rondlu zagotować około 1,5 szklanki wody. Posolić i włożyć do niej różyczki brokułu. Gotować przez 3-5 minut pod przykryciem często mieszając. Zdjąć pokrywkę i wciąż podgrzewając, odparować prawie całą wodę, uważając, żeby brokuły się nie przypaliły. Dodać ser topiony i dokładnie wymieszać, podgrzewając.
Podawać na ciepło.