Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron penne podany z brokułami w aksamitnym sosie z sera topionego.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3811
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1318
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3811
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1318
Składniki
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu.
Brokuł podzielić na różyczki. W szerokim, płaskim rondlu zagotować około 1,5 szklanki wody. Posolić i włożyć do niej różyczki brokułu. Gotować przez 3-5 minut pod przykryciem często mieszając. Zdjąć pokrywkę i wciąż podgrzewając, odparować prawie całą wodę, uważając, żeby brokuły się nie przypaliły. Dodać ser topiony i dokładnie wymieszać, podgrzewając.
Podawać na ciepło.