Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, smaczne, tanie i łatwe do zrobienia.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 59
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 494
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5712
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 972
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 40428
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 59
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 494
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5712
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 972
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 40428
Składniki
► Pieczarki oczyścić i umyć, odciąć nóżki i pokroić w drobną kostkę, / kapelusze odłożyć /. ► Cebulę obrać i posiekać. Na patelni rozgrzać olej, podsmażyć pieczarki, boczek wędzony i cebulę / Ostudzić /. Natkę pietruszki drobno posiekać, ser potrzeć na tarce o drobnych oczkach. Białko ubić na sztywno. Wymieszać usmażone pieczarki z natką pietruszki, boczkiem, serem i białkiem. Przyprawić. ► Kapelusze pieczarek napełnić farszem, ułożyć w natłuszczonej formie i wstawić do nagrzanego piekarnika, zapiekać około 20 minut w temperaturze 200C / Termoobieg /.