Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy smak polskich gołąbków.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8083
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1167
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9858
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4533
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 543
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8083
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1167
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9858
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4533
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 543
Składniki
Pokrojoną kapustę gotuje się do miękkości w osolonej wodzie- około 30 minut. Na patelni rumieni się posiekaną cebulką razem z ryżem. Potem do ryży dolewa się wody- 2 części wody na 1 część ryżu i gotuje prawie do miękkości z solą. Potem miesza się wszystkie składniki z mięsem mielonym i przyprawami. Masę wyłożoną do formy polewa się passatą i piecze, aż pieczeń się skurczy, podniesie a płyn wyparuje. Może to być około godziny w 185 stopniach.
Smacznego :)