Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy smak polskich gołąbków.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23021
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 966
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104834
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 404
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23021
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 966
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104834
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 404
Składniki
Pokrojoną kapustę gotuje się do miękkości w osolonej wodzie- około 30 minut. Na patelni rumieni się posiekaną cebulką razem z ryżem. Potem do ryży dolewa się wody- 2 części wody na 1 część ryżu i gotuje prawie do miękkości z solą. Potem miesza się wszystkie składniki z mięsem mielonym i przyprawami. Masę wyłożoną do formy polewa się passatą i piecze, aż pieczeń się skurczy, podniesie a płyn wyparuje. Może to być około godziny w 185 stopniach.
Smacznego :)