Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka pieczona w plastrach w aromatycznym sosie na słodko
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 999
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4283
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 718
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1015
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3968
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 807
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 999
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4283
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 718
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1015
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3968
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 807
Składniki
Karkówkę kroimy w plastry, przekładamy do naczynia w którym będziemy piec. Posypujemy solą oraz pieprzem. Odstawimy na chwilę.
Cebule kroimy w kostkę a czosnek w plastry. Przekładamy do miseczki i dodajemy powidła, olej i ketchup. Wsypujemy vegetę bio i mieszamy.
Całą marynatę przekładamy na wierzch pokrojonej karkówki i równomiernie rozprowadzamy. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku do temperatury 180 °C przez 50-60 minut lub do miękkości mięsa.
Po upieczeniu wykładamy kawałki mięsa na talerz. Gotowe… Smacznego!!!