Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W curry, czyli lekko smacznie i szybko.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4510
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 31
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 63
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4510
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 31
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 63
Składniki
Warzywa można z grubsza pokroić pierś też dowolnie.
Warzywa wyłożyłam w płaskim naczyniu do zapiekania, które wcześniej skropiłam oliwą. Do piersi dodałam jogurt i przyprawy i wymieszałam całość z warzywami. Piekłam najpierw pod przykryciem z folii aluminiowej 30 minut a potem 15 minut do przepieczenia już odkryte.
Smacznego :)