Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W curry, czyli lekko smacznie i szybko.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 703
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 197
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1378
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 703
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 197
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1378
Składniki
Warzywa można z grubsza pokroić pierś też dowolnie.
Warzywa wyłożyłam w płaskim naczyniu do zapiekania, które wcześniej skropiłam oliwą. Do piersi dodałam jogurt i przyprawy i wymieszałam całość z warzywami. Piekłam najpierw pod przykryciem z folii aluminiowej 30 minut a potem 15 minut do przepieczenia już odkryte.
Smacznego :)