Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W curry, czyli lekko smacznie i szybko.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2299
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4391
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1319
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 301
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2299
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4391
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1319
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 301
Składniki
Warzywa można z grubsza pokroić pierś też dowolnie.
Warzywa wyłożyłam w płaskim naczyniu do zapiekania, które wcześniej skropiłam oliwą. Do piersi dodałam jogurt i przyprawy i wymieszałam całość z warzywami. Piekłam najpierw pod przykryciem z folii aluminiowej 30 minut a potem 15 minut do przepieczenia już odkryte.
Smacznego :)