Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i pyszne pieczone pałki z kurczaka. Zawsze na czasie.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17686
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1789
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15371
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5828
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9095
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17686
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1789
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15371
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5828
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9095
Składniki
Pałki umyć i osuszyć. Składniki marynaty wymieszać i za pomocą na przykład silikonowego pędzla posmarować dokładnie każdą pałkę. Ułożyć je na blasze do pieczenia, zabezpieczyć folia spożywczą i wstawić do lodówki na kilka godzin. Potem zdjąć folię i wstawić blaszkę do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na około 50 - 60 minut. Podawać na gorąco.