Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i pyszne pieczone pałki z kurczaka. Zawsze na czasie.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113053
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 775
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113053
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 775
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Składniki
Pałki umyć i osuszyć. Składniki marynaty wymieszać i za pomocą na przykład silikonowego pędzla posmarować dokładnie każdą pałkę. Ułożyć je na blasze do pieczenia, zabezpieczyć folia spożywczą i wstawić do lodówki na kilka godzin. Potem zdjąć folię i wstawić blaszkę do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na około 50 - 60 minut. Podawać na gorąco.