Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2195
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 952
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23113
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2195
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 952
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23113
Składniki
Umyte udka natrzec vegetą, czosnkiem i majerankiem. Odstawic do lodówki na minimum 2 godziny (najlepiej na noc).
Przygotowane udka wyłożyc na blachę, piec w 180 stopniach przez ok. 30-40 minut. Podawac z ziemniakami, puree, frytkami, ryżem lub makaronem i surówką. Smacznego.