Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka wyszły pyszne,miękkie i aromatyczne.Bardzo polecam:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8086
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8086
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Składniki
Umyte i poporcjowane żeberka zaprawić wszystkimi przyprawami.Przykryć folią aluminiową i zostawić w lodówce najlepiej na noc. Rano wymieszać z przyprawami i dać do nagrzanego piekarnika. Piec w 200st.góra dół około 2 godz.Co jakiś czas wyjąć i obrócić. Smacznego życzę!