Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co powiecie na kilka „magicznych” ruchów by wyczarować obiad? Koniecznie różdżka przyda się ;)
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2319
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18077
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2053
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2319
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18077
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2053
Składniki
Żeberka myjemy, osuszamy, nakłuwamy. Sos mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem, olejem oraz solą i pieprzem. Marynujemy 12 godzin. Pieczemy 90 minut w 180°C.