Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsz jest delikatny i soczysty. Niezwykle prosty przepis, tylko kilka minut w kuchni.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1156
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13196
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1156
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13196
Składniki
Wszystkie składniki marynaty mieszamy w miseczce. Kawałki dorsza nacieramy marynatą i pozostawiamy na godzinę.
Rybę solimy i przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Na każdym kawałku dorsza kładziemy plasterek wyszorowanej i sparzonej cytryny. Pieczemy przez 20 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.
Gotowe danie posypujemy suszonym koperkiem. Smacznego!