Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsz jest delikatny i soczysty. Niezwykle prosty przepis, tylko kilka minut w kuchni.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 95079
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1899
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5716
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5710
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 95079
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1899
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5716
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5710
Składniki
Wszystkie składniki marynaty mieszamy w miseczce. Kawałki dorsza nacieramy marynatą i pozostawiamy na godzinę.
Rybę solimy i przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Na każdym kawałku dorsza kładziemy plasterek wyszorowanej i sparzonej cytryny. Pieczemy przez 20 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.
Gotowe danie posypujemy suszonym koperkiem. Smacznego!