Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsz jest delikatny i soczysty. Niezwykle prosty przepis, tylko kilka minut w kuchni.
Polecam.
Odsłon: 768
Dzisiaj danie złożone z łososia z dodatkiem ugotowanego makaronu ryżowego. Sm...
Odsłon: 66
Bardzo smaczny Włoski deser tiramisu. Deser na bazie ubitej śmietany i serka...
Odsłon: 213
Pasta z makreli w pomidorach i bałego sera z dodatkiem ogórków korniszonów dl...
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 768
Dzisiaj danie złożone z łososia z dodatkiem ugotowanego makaronu ryżowego. Sm...
Odsłon: 66
Bardzo smaczny Włoski deser tiramisu. Deser na bazie ubitej śmietany i serka...
Odsłon: 213
Pasta z makreli w pomidorach i bałego sera z dodatkiem ogórków korniszonów dl...
Odsłon: 234
Składniki
Wszystkie składniki marynaty mieszamy w miseczce. Kawałki dorsza nacieramy marynatą i pozostawiamy na godzinę.
Rybę solimy i przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Na każdym kawałku dorsza kładziemy plasterek wyszorowanej i sparzonej cytryny. Pieczemy przez 20 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.
Gotowe danie posypujemy suszonym koperkiem. Smacznego!