Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsz jest delikatny i soczysty. Niezwykle prosty przepis, tylko kilka minut w kuchni.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5661
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 950
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 246
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 35291
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 104
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5661
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 950
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 246
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 35291
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 104
Składniki
Wszystkie składniki marynaty mieszamy w miseczce. Kawałki dorsza nacieramy marynatą i pozostawiamy na godzinę.
Rybę solimy i przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Na każdym kawałku dorsza kładziemy plasterek wyszorowanej i sparzonej cytryny. Pieczemy przez 20 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.
Gotowe danie posypujemy suszonym koperkiem. Smacznego!