Dania główne Przepis na:
1-2 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Rybę sprawić umyć,doprawić solą i pieprzem i odstawić na godzinę
Pomidory,paprykę i cebulę pokroić
Lina włożyć do naczynia zaroodpornego skropić olejem i wstawic do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na 15 minut,po tym czasie rybę obłożyć warzywami ,posolić ,posypać pieprzem i piec jeszcze 15 minut.Podawać z ziemniakami lub ciemnym pieczywem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Malwa55 11 sierpnia 2011Zgłoś do usunięcia
Uwielbiam tak przyrządzone ryby,danie niezwykle apetyczne .11 Kto głosował? | Odpowiedz

taurus 10 sierpnia 2011Zgłoś do usunięcia
Rany, poczułem już ten zapach...11 Kto głosował? | Odpowiedz