Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14161
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1639
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16161
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6507
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14161
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1639
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16161
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6507
Składniki
Rybę sprawić umyć,doprawić solą i pieprzem i odstawić na godzinę
Pomidory,paprykę i cebulę pokroić
Lina włożyć do naczynia zaroodpornego skropić olejem i wstawic do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na 15 minut,po tym czasie rybę obłożyć warzywami ,posolić ,posypać pieprzem i piec jeszcze 15 minut.Podawać z ziemniakami lub ciemnym pieczywem.