Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozmaryn,melisa,limonka, cytryna... nic dodać,nic ująć ;-) PYCHA
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36060
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 182
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 319
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 392
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36060
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 182
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 319
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 392
Składniki
Pstrągi umyć i natrzeć solą.Do środka włożyć gałązkę rozmarynu,gałązkę melisy,plasterek cytryny i limonki,posiekaną cebulę oraz masło.Ułożyć rybę w naczyniu żaroodpornym,posypać świeżo zmielonym pieprzem i masłem.Wstawić na noc do lodówki.Następnego dnia podlać małą ilością wody.Wstawić do zimnego piekarnika i piec 50 min w temp 180 stopni.Ostatnie 15 min piec ryby bez przykrycia aby się zarumieniły.
SMACZNEGO