Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozmaryn,melisa,limonka, cytryna... nic dodać,nic ująć ;-) PYCHA
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7491
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2510
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70810
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7491
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2510
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70810
Składniki
Pstrągi umyć i natrzeć solą.Do środka włożyć gałązkę rozmarynu,gałązkę melisy,plasterek cytryny i limonki,posiekaną cebulę oraz masło.Ułożyć rybę w naczyniu żaroodpornym,posypać świeżo zmielonym pieprzem i masłem.Wstawić na noc do lodówki.Następnego dnia podlać małą ilością wody.Wstawić do zimnego piekarnika i piec 50 min w temp 180 stopni.Ostatnie 15 min piec ryby bez przykrycia aby się zarumieniły.
SMACZNEGO