Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozmaryn,melisa,limonka, cytryna... nic dodać,nic ująć ;-) PYCHA
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 46
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 623
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1569
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 339
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 46
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 623
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1569
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 339
Składniki
Pstrągi umyć i natrzeć solą.Do środka włożyć gałązkę rozmarynu,gałązkę melisy,plasterek cytryny i limonki,posiekaną cebulę oraz masło.Ułożyć rybę w naczyniu żaroodpornym,posypać świeżo zmielonym pieprzem i masłem.Wstawić na noc do lodówki.Następnego dnia podlać małą ilością wody.Wstawić do zimnego piekarnika i piec 50 min w temp 180 stopni.Ostatnie 15 min piec ryby bez przykrycia aby się zarumieniły.
SMACZNEGO