Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3183
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 137
Przepis dnia
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 3808
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1311
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3183
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 137
Przepis dnia
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 3808
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1311
Składniki
sprawione pstrągi posolić,posypać pieprzem i odstawić na godzinę
warzywa pokroić w cienkie piórka,pietruszkę posiekać,wszystko wymieszać
warzywami nadziewać pstrągi,spiąć wykałaczkami,włożyć do blaszki,skropić olejem i piec 20-25 minut
pomidory pokroić ,dodać do ryb,pozostałe warzywa również włożyć do blaszki
pstrągi podawać z ziemniakami z wody