Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 823
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 659
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5618
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 577
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4805
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1021
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 823
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 659
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5618
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 577
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4805
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1021
Składniki
sprawione pstrągi posolić,posypać pieprzem i odstawić na godzinę
warzywa pokroić w cienkie piórka,pietruszkę posiekać,wszystko wymieszać
warzywami nadziewać pstrągi,spiąć wykałaczkami,włożyć do blaszki,skropić olejem i piec 20-25 minut
pomidory pokroić ,dodać do ryb,pozostałe warzywa również włożyć do blaszki
pstrągi podawać z ziemniakami z wody