Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre danie.
Pstrąga w najprostszej dla mnie postaci, chrupiący z wierzchu i delikatny w...
Odsłon: 9793
Pieczony z cytryną i koprem włoskim. Przepis pochodzi z książki Mała paryska...
Odsłon: 7603
Szybkie, syte jednogarnkowe danie.
Odsłon: 50
Nie ważne jaka będzie pora dnia, zawsze jest dobry czas na chwilę przyjemnośc...
Odsłon: 1468
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 90
Zupa meksykańska to bardzo szerokie pojęcie, pod którym kryje się najczęściej...
Odsłon: 1093
Szybkie, syte jednogarnkowe danie.
Odsłon: 50
Nie ważne jaka będzie pora dnia, zawsze jest dobry czas na chwilę przyjemnośc...
Odsłon: 1468
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 90
Zupa meksykańska to bardzo szerokie pojęcie, pod którym kryje się najczęściej...
Odsłon: 1093
Składniki
sprawione pstrągi posolić,posypać pieprzem i odstawić na godzinę
warzywa pokroić w cienkie piórka,pietruszkę posiekać,wszystko wymieszać
warzywami nadziewać pstrągi,spiąć wykałaczkami,włożyć do blaszki,skropić olejem i piec 20-25 minut
pomidory pokroić ,dodać do ryb,pozostałe warzywa również włożyć do blaszki
pstrągi podawać z ziemniakami z wody
Przepisy Dania główne
Dania główne
POSTNY OBIAD (WEGETARIAŃSKI)
Dania główne
Pierogi z mięsem mielonym surowym
Dania główne
Filet z kurczaka z pieczarkami i białą kaszą gryczaną
Dania główne
Dorada z rusztu na grillowanych warzywach
POSTNY OBIAD (WEGETARIAŃSKI)
Klasyczny pomysł na obiad wegetariański lub postny stanowią jajka sadzone, k...
Odsłon: 32
Pierogi z mięsem mielonym surowym
Pierogi z mięsem są smakowite i pożywne. Do ich samodzielnego gotowania może...
Odsłon: 931