Do góry

Dania główne Przepis na:

Pieczony pstrąg

Pieczony pstrąg

Autor:

Przepisów i artykułów: 210 Ocena: 13251

Dodano:

Odsłon: 8408

Bardzo dobre danie.

Składniki

1-2 os. > 60 min średnie przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. sprawione pstrągi posolić,posypać pieprzem i odstawić na godzinę

  2. warzywa pokroić w cienkie piórka,pietruszkę posiekać,wszystko wymieszać

  3. warzywami nadziewać pstrągi,spiąć wykałaczkami,włożyć do blaszki,skropić olejem i piec 20-25 minut

  4. pomidory pokroić ,dodać do ryb,pozostałe warzywa również włożyć do blaszki

  5. pstrągi podawać z ziemniakami z wody

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

mala_black 13 października 2012 Pyszne i dietetyczne jedzonko ,coś dla mnie ,pozdrawiam .

41 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 12 października 2012 Pięknie podana pyszna rybka ,ale jak dla mnie to poproszę bez głowy .Pozdrawiam

40 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń