Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co u was dziś na obiad ? u nas zażyczone przez córkę pierogi z mięsem
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 213
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3173
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 964
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 793
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 213
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3173
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 964
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 793
Składniki
Na patelnię wlać oleju 2 łyżki dodać pokrojoną w kostkę cebulę i podsmażyć ją na rumiany kolor następnie dodać mięso i również podsmażyć do puszczenia soku i wyparowania go. usmażone odstawić do ostygnięcia
W międzyczasie gdy mięso stygnie przygotować ciasto na pierogi już nie raz podawałam jak je wykonać
Do wystygniętego mięsa dodać przyprawy oraz bułkę tartą i całe jajko wymieszać do połączenia się składników
Ciasto rozwałkować wyciąć szklanką kółka a następnie na każde kółko nakładać solidną łyżeczkę farszu i sklejać dowolnie
Przygotowane pierogi wkładać na gotującą się wodę i gotować do czasu wypłynięcia na wierzch przez 5 minut