Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co u was dziś na obiad ? u nas zażyczone przez córkę pierogi z mięsem
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 155
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21565
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 89
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 126
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 155
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21565
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 89
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 126
Składniki
Na patelnię wlać oleju 2 łyżki dodać pokrojoną w kostkę cebulę i podsmażyć ją na rumiany kolor następnie dodać mięso i również podsmażyć do puszczenia soku i wyparowania go. usmażone odstawić do ostygnięcia
W międzyczasie gdy mięso stygnie przygotować ciasto na pierogi już nie raz podawałam jak je wykonać
Do wystygniętego mięsa dodać przyprawy oraz bułkę tartą i całe jajko wymieszać do połączenia się składników
Ciasto rozwałkować wyciąć szklanką kółka a następnie na każde kółko nakładać solidną łyżeczkę farszu i sklejać dowolnie
Przygotowane pierogi wkładać na gotującą się wodę i gotować do czasu wypłynięcia na wierzch przez 5 minut