Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co u was dziś na obiad ? u nas zażyczone przez córkę pierogi z mięsem
Masz ochotę na pyszne i szybkie śniadanie, wystarczy serek wiejski, musli, ba...
Odsłon: 335
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 875
Smaczna sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorem oraz kukurydzą, ogórkiem kiszo...
Odsłon: 314
Przepis na pyszną i zdrową sałatkę makaronową w stylu śródziemnomorskim. Idea...
Odsłon: 132
Masz ochotę na pyszne i szybkie śniadanie, wystarczy serek wiejski, musli, ba...
Odsłon: 335
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 875
Smaczna sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorem oraz kukurydzą, ogórkiem kiszo...
Odsłon: 314
Przepis na pyszną i zdrową sałatkę makaronową w stylu śródziemnomorskim. Idea...
Odsłon: 132
Składniki
Na patelnię wlać oleju 2 łyżki dodać pokrojoną w kostkę cebulę i podsmażyć ją na rumiany kolor następnie dodać mięso i również podsmażyć do puszczenia soku i wyparowania go. usmażone odstawić do ostygnięcia
W międzyczasie gdy mięso stygnie przygotować ciasto na pierogi już nie raz podawałam jak je wykonać
Do wystygniętego mięsa dodać przyprawy oraz bułkę tartą i całe jajko wymieszać do połączenia się składników
Ciasto rozwałkować wyciąć szklanką kółka a następnie na każde kółko nakładać solidną łyżeczkę farszu i sklejać dowolnie
Przygotowane pierogi wkładać na gotującą się wodę i gotować do czasu wypłynięcia na wierzch przez 5 minut