Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi mięsno grzybowe
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8248
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1191
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10009
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4584
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 619
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8248
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1191
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10009
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4584
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 619
Składniki
Kapustę poszatkować i ugotować z odrobiną soli.
Cebule pokroić drobno podsmażyć na patelni następnie dodać mięso przyprawy i wszystko razem podsmażyć.Gotową kapustę dodajemy do mięsa i mieszamy i mamy gotowy farsz.
Ciasto rozwałkować cienko,wycinać szklanką na środek nakładać farsz i zalepiać.Z tej porcji wyszło mi 60 pierogów. Pierogi po wypłynięciu gotować ok.2-3 min Smacznego!!!