Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi mięsno grzybowe
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8125
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 398
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8125
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 398
Składniki
Kapustę poszatkować i ugotować z odrobiną soli.
Cebule pokroić drobno podsmażyć na patelni następnie dodać mięso przyprawy i wszystko razem podsmażyć.Gotową kapustę dodajemy do mięsa i mieszamy i mamy gotowy farsz.
Ciasto rozwałkować cienko,wycinać szklanką na środek nakładać farsz i zalepiać.Z tej porcji wyszło mi 60 pierogów. Pierogi po wypłynięciu gotować ok.2-3 min Smacznego!!!