Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi mięsno grzybowe
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15908
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4819
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 573
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15908
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4819
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 573
Składniki
Kapustę poszatkować i ugotować z odrobiną soli.
Cebule pokroić drobno podsmażyć na patelni następnie dodać mięso przyprawy i wszystko razem podsmażyć.Gotową kapustę dodajemy do mięsa i mieszamy i mamy gotowy farsz.
Ciasto rozwałkować cienko,wycinać szklanką na środek nakładać farsz i zalepiać.Z tej porcji wyszło mi 60 pierogów. Pierogi po wypłynięciu gotować ok.2-3 min Smacznego!!!