Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi mięsno grzybowe
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 738
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1047
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 231
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2776
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 738
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1047
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 231
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2776
Składniki
Kapustę poszatkować i ugotować z odrobiną soli.
Cebule pokroić drobno podsmażyć na patelni następnie dodać mięso przyprawy i wszystko razem podsmażyć.Gotową kapustę dodajemy do mięsa i mieszamy i mamy gotowy farsz.
Ciasto rozwałkować cienko,wycinać szklanką na środek nakładać farsz i zalepiać.Z tej porcji wyszło mi 60 pierogów. Pierogi po wypłynięciu gotować ok.2-3 min Smacznego!!!