Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi z mięsem i kaszą gryczaną
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 58
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 183
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 82
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 63
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 58
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 183
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 82
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 63
Składniki
Ciasto wyrobić z podanych składników, rozwałkować i wycinać koła. Cebulę obrać, pokroić drobno, podsmażyć na oleju, dorzucić mięso i wszystko razem podsmażyć. Kaszę ugotować według przepisu na opakowaniu, ostudzić, połączyć z mięsem. Składniki farszu wymieszać, przyprawić. Farsz nakładać na koła i zlepiać. Pierogi gotować w osolonym wrzątku, na małym ogniu do momentu wypłynięcia. Pierogi można okrasić tłuszczem