Do góry

Dania główne Przepis na:

Pierś z kurczaka nadziana salami i serem

Pierś z kurczaka nadziana salami i serem

Autor:

Przepisów i artykułów: 315 Ocena: 2244

Dodano:

Odsłon: 2465

Pierś z kurczaka nadziana salami i serem to fajna propozycja na obiad z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)

Składniki

  • 4 piersi z kurczaka,
  • 12 plasterków salami,
  • 12 plasterków sera,
  • sól i pieprz do smaku,
  • słodka papryka.
3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pierś z kurczaka nadziana salami i serem

Przygotowanie

  1. Piersi z kurczaka myjemy, osuszamy i nacinamy.
    Przyprawiamy solą, pieprzem i słodką papryką.


  2. W nacięcia wkładamy na przemian plasterki salami i sera.
    Piersi wykładamy do naczynia żaroodpornego i przykrywamy folią aluminiową.
    Pieczemy 20 minut następnie odkrywamy i pieczemy jeszcze 5 minut aż się zarumieni.
    Polecam z ulubionymi dodatkami.

    Smacznego ;)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń