Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierś z kurczaka nadziana salami i serem to fajna propozycja na obiad z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Piersi z kurczaka myjemy, osuszamy i nacinamy. Przyprawiamy solą, pieprzem i słodką papryką.
W nacięcia wkładamy na przemian plasterki salami i sera. Piersi wykładamy do naczynia żaroodpornego i przykrywamy folią aluminiową. Pieczemy 20 minut następnie odkrywamy i pieczemy jeszcze 5 minut aż się zarumieni. Polecam z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)