Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W mojej małej kartonowej pieczarkowej hodowli zaczął się urodzaj.Więc korzystam z tych wspaniałych i smacznych grzybów. Zapach ich po zerwaniu roznosił się nie tylko po kuchni,a po całym mieszkaniu.Pieczarki ze sklepu im nie dorównują. Polecam dietetyczną pierś z kurczaka w aromatycznych pieczarkach:)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19289
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13055
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1706
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232154
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19289
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13055
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1706
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232154
Składniki
Pokrojone piersi zamarynować w sosach i musztardzie,odstawić na 2 godz.do lodówki.
Pieczarki wraz z nóżkami pokroić w grubsze paski.
Cebulę pokroić w piórka zeszklić na maśle.Wrzucić pokrojone pieczarki i usmażyć do odparowania wody jaka powstaje z pieczarek.Doprawić do smaku solą i pieprzem. Mięso kurczaka włożyć do nagrzanego piekarnika do 180st.i zapiec z dwóch stron około pól godz.
Na pdpieczone mięso dać pieczarki i ser mozzarella. Włożyć do piekarnika na 10min.dopóki nam się ser nie rozpuści.
Smacznego życzę!