Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak myślałam jak przyrządzić pierś by nie była nudna:) Z dodatkiem dużej ilości marchewki i przypraw wyszła przepyszna,bardzo polecam:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8029
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1152
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9808
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4515
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 524
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8029
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1152
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9808
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4515
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 524
Składniki
Pokrojoną cebulkę w kostkę zeszklić,dodać marchew pokrojoną w talarki i smażyć 10 min. Pierś z kurczaka pokroić na cząstki dodać na patelnię,podlać 1/2 szkl.wody,przykryć i mieszając co jakiś czas dusić. Dodać wszystkie przyprawy. Pod koniec duszenia,gdy mięsko jest miękkie dodać śmietanę zahartowaną sosem,wymieszać ,zagotować i zajadać.
Smacznego życzę!