Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak myślałam jak przyrządzić pierś by nie była nudna:) Z dodatkiem dużej ilości marchewki i przypraw wyszła przepyszna,bardzo polecam:)
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 346
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 958
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 20
Polecam.
Odsłon: 527
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 346
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 958
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 20
Polecam.
Odsłon: 527
Składniki
Pokrojoną cebulkę w kostkę zeszklić,dodać marchew pokrojoną w talarki i smażyć 10 min. Pierś z kurczaka pokroić na cząstki dodać na patelnię,podlać 1/2 szkl.wody,przykryć i mieszając co jakiś czas dusić. Dodać wszystkie przyprawy. Pod koniec duszenia,gdy mięsko jest miękkie dodać śmietanę zahartowaną sosem,wymieszać ,zagotować i zajadać.
Smacznego życzę!