Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak myślałam jak przyrządzić pierś by nie była nudna:) Z dodatkiem dużej ilości marchewki i przypraw wyszła przepyszna,bardzo polecam:)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19191
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232068
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19191
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232068
Składniki
Pokrojoną cebulkę w kostkę zeszklić,dodać marchew pokrojoną w talarki i smażyć 10 min. Pierś z kurczaka pokroić na cząstki dodać na patelnię,podlać 1/2 szkl.wody,przykryć i mieszając co jakiś czas dusić. Dodać wszystkie przyprawy. Pod koniec duszenia,gdy mięsko jest miękkie dodać śmietanę zahartowaną sosem,wymieszać ,zagotować i zajadać.
Smacznego życzę!