Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super na niedzielny obiad ,latwe w przygotowaniu
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 237
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 237
Składniki
piersi kroimy na polowe solimy do smaku ,roztapiamy maslo.Smarujemy kazda piers i moczymy w wymieszanej bulce tartej z serem parmezan.Ukladamy w naczyniu zaroodpornym ,pieczemy przez 25 min w tem 170 stopni.
po wyjeciu na kazda piers nakladamy lyzke stolowa sosu do spagetti i ser mozarella i znowu pieczemy do rozpuszczenia sie sera.Podajemy z makaronem