Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super na niedzielny obiad ,latwe w przygotowaniu
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 106
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 47
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 51
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 49
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 106
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 47
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 51
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 49
Składniki
piersi kroimy na polowe solimy do smaku ,roztapiamy maslo.Smarujemy kazda piers i moczymy w wymieszanej bulce tartej z serem parmezan.Ukladamy w naczyniu zaroodpornym ,pieczemy przez 25 min w tem 170 stopni.
po wyjeciu na kazda piers nakladamy lyzke stolowa sosu do spagetti i ser mozarella i znowu pieczemy do rozpuszczenia sie sera.Podajemy z makaronem