Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super na niedzielny obiad ,latwe w przygotowaniu
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 136
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 356
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 136
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 356
Składniki
piersi kroimy na polowe solimy do smaku ,roztapiamy maslo.Smarujemy kazda piers i moczymy w wymieszanej bulce tartej z serem parmezan.Ukladamy w naczyniu zaroodpornym ,pieczemy przez 25 min w tem 170 stopni.
po wyjeciu na kazda piers nakladamy lyzke stolowa sosu do spagetti i ser mozarella i znowu pieczemy do rozpuszczenia sie sera.Podajemy z makaronem