Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla tych, którzy lubiąmięsa na słodko ;)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1002
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 884
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12685
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1002
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 884
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12685
Składniki
Gruszki obrać, pokroić wzdłuż na ósemki i usmażyć na maśle z dodatkiem cukru.
Piersi umyć, naciąć robiąc kiszonkę i przyprawić. Kieszonkę wysmarować serkiem i wyłożyć trzema plastrami gruszki. Mięso dokładnie obwiązać. Smażyć pod przykryciem na rozgrzanym tłuszczu po ok. 7-8 min. z każdej strony. Podawać na pozostałych ze smażenia gruszkach, z dodatkiem np. frytek i surówki z marchewki.
Smażyć pod przykryciem na rozgrzanym tłuszczu po ok. 7-8 min. z każdej strony. Podawać na pozostałych ze smażenia gruszkach, z dodatkiem np. frytek i surówki z marchewki.