Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla tych, którzy lubiąmięsa na słodko ;)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1903
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3858
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 440
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1903
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3858
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 440
Składniki
Gruszki obrać, pokroić wzdłuż na ósemki i usmażyć na maśle z dodatkiem cukru.
Piersi umyć, naciąć robiąc kiszonkę i przyprawić. Kieszonkę wysmarować serkiem i wyłożyć trzema plastrami gruszki. Mięso dokładnie obwiązać. Smażyć pod przykryciem na rozgrzanym tłuszczu po ok. 7-8 min. z każdej strony. Podawać na pozostałych ze smażenia gruszkach, z dodatkiem np. frytek i surówki z marchewki.
Smażyć pod przykryciem na rozgrzanym tłuszczu po ok. 7-8 min. z każdej strony. Podawać na pozostałych ze smażenia gruszkach, z dodatkiem np. frytek i surówki z marchewki.