Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla tych, którzy lubiąmięsa na słodko ;)
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2523
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1899
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1652
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1588
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2523
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1899
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1652
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1588
Składniki
Gruszki obrać, pokroić wzdłuż na ósemki i usmażyć na maśle z dodatkiem cukru.
Piersi umyć, naciąć robiąc kiszonkę i przyprawić. Kieszonkę wysmarować serkiem i wyłożyć trzema plastrami gruszki. Mięso dokładnie obwiązać. Smażyć pod przykryciem na rozgrzanym tłuszczu po ok. 7-8 min. z każdej strony. Podawać na pozostałych ze smażenia gruszkach, z dodatkiem np. frytek i surówki z marchewki.
Smażyć pod przykryciem na rozgrzanym tłuszczu po ok. 7-8 min. z każdej strony. Podawać na pozostałych ze smażenia gruszkach, z dodatkiem np. frytek i surówki z marchewki.