Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może Wam sie wyda dziwne połączenie mięsa i cynamonu? Wyszło bardzo smacznie i oryginalnie. Serdecznie polecam wypróbowac:)
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 882
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8735
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3123
Polecam.
Odsłon: 1929
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 882
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8735
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3123
Polecam.
Odsłon: 1929
Składniki
Piersi umyć osuszyć ręcznikiem papierowym i poporcjować jak chcemy. Dodać wszystkie przyprawy ,wymieszac dolać 50 ml Whisky Jack Daniels ,szkl.wody niegazowanej ,przykryć i dać do lodówki na cała noc.
Na drugi dzień mięso przełożyć wraz z maynatą do naczynia żaroodpornego,przykryć wierzch i dać do nagrzanego piekarnika góra-dół o 180st. Pieć pół godz,po tym czasie odkryć i podpiec jeszcze 10min. Podawać w dużym towarzystwie warzyw jakie lubicie. Piersi pociącć ,przełożyć na drugi talerz i dołożyć dekoracje warzywne.
Smacznego życzę!