Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche i soczyste mięso idealny na niedzielny obiad, a zarazem coś innego.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6265
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9151
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8827
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6265
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9151
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8827
Składniki
Piersi przekrój na pół delikatnie rozbij. Dopraw solą, pieprzem i Maggi z każdej strony. Marchewkę i seler zatrzyj na dużych oczkach dodaj majonez i ser żółty dopraw solą i pieprzem wymieszaj. Łyżką nakładaj na plastry mięsa. Na blachę połóż papier i masło poukładane mięso przykryj folią aluminiową. Nagrzej piekarnik do 180 stopni Czas 15-20 min góra/dół.