Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche i soczyste mięso idealny na niedzielny obiad, a zarazem coś innego.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1099
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1099
Składniki
Piersi przekrój na pół delikatnie rozbij. Dopraw solą, pieprzem i Maggi z każdej strony. Marchewkę i seler zatrzyj na dużych oczkach dodaj majonez i ser żółty dopraw solą i pieprzem wymieszaj. Łyżką nakładaj na plastry mięsa. Na blachę połóż papier i masło poukładane mięso przykryj folią aluminiową. Nagrzej piekarnik do 180 stopni Czas 15-20 min góra/dół.