Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche i soczyste mięso idealny na niedzielny obiad, a zarazem coś innego.
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15332
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 238
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 717
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15332
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 238
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 717
Składniki
Piersi przekrój na pół delikatnie rozbij. Dopraw solą, pieprzem i Maggi z każdej strony. Marchewkę i seler zatrzyj na dużych oczkach dodaj majonez i ser żółty dopraw solą i pieprzem wymieszaj. Łyżką nakładaj na plastry mięsa. Na blachę połóż papier i masło poukładane mięso przykryj folią aluminiową. Nagrzej piekarnik do 180 stopni Czas 15-20 min góra/dół.