Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Historia tej potrawy jest taka, że podczas gotowania zupy pieczarkowej jedna z pieczarek upadła i zauważyłam ją dopiero po ukończeniu gotowania. Co można zrobić z jednej pieczarki? Oczywiście zapiekankę! Podany tu przepis jest dla tych, którzy lubią pikantne potrawy. Wegetarianie! To też coś dla Was! Zapraszam do kuchni.
Nóż, deska do krojenia, taca do piekarnika
Udka z piekarnika są proste w wykonaniu i zawsze smaczne bez względu na to, j...
Odsłon: 89
Historia ciastek amaretti to więcej niż przepis, to symbol włoskiej gościnnoś...
Odsłon: 247
Przepis na mini pączki serowe, proste i szybkie do zrobienia. Pączki mięciutk...
Odsłon: 281
Udka z piekarnika są proste w wykonaniu i zawsze smaczne bez względu na to, j...
Odsłon: 89
Historia ciastek amaretti to więcej niż przepis, to symbol włoskiej gościnnoś...
Odsłon: 247
Przepis na mini pączki serowe, proste i szybkie do zrobienia. Pączki mięciutk...
Odsłon: 281
Składniki
Ser zetrzyj na tarce
Bardzo cienko posmaruj pitę masłem, a następnie pokryj serem.
Wyciśnij według uznania sos Sriracha jak na zdjęciu.
Na to połóż pokrojony w plasterki czosnek oraz cebulę.
Oliwki przekrój na pół i połóż na pitę
Następnie dodaj pokrojony w ósemki pomidor koktajlowy
Na koniec pokrój w plasterki pieczarkę i wstaw do piekarnika na blasze na 15 min. opcja góra -dol. Temperatura pieczenia 175-180 C. Smacznego!