Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe Smaczne Niskokaloryczne
Bardzo smaczna ryba. A to najłatwiejszy sposób usmażenia ryby. Można podać z...
Odsłon: 7873
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 974
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 236
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 974
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 236
Składniki
Rybę skrapiamy sokiem z cytryny i odstawiamy na chwilę , po czym przyprawiamy i kroimy na kawałki.
Cebulę kroimy w piórka , podsmażamy na oleju.
Paprykę kroimy w dużą kostkę.
Marchew i cukinię obieramy , kroimy w plastry.
Dodajemy do podsmażonej wcześniej cebuli , przyprawiamy papryką , vegetą , solą i pieprzem i jeszcze chwilę wszystko razem podsmażamy.
Zalewamy przygotowanym wcześniej bulionem i dusimy ok.10 minut ( podlewając gorącą wodą ).
Dodajemy pokrojonego w kostkę pomidora.
Gulasz łączymy ze śmietaną ( rozrabiając osobno , by nam się nie zwarzyła ).
Dodajemy rybę i dusimy do miękkości ( ok.10 minut ).
Doprawiamy do smaku , posypujemy natką i koperkiem.
Podajemy z przyrumienionym na masełku chlebem.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Surowa kiełbasa parzona w piekarniku
Dania główne
Kapsalon
Dania główne
Schab z jajkiem
Dania główne
Lasagne ze szpinakiem, beszamelem i suszonymi pomidorami
Surowa kiełbasa parzona w piekarniku
Aromatyczna, biała parzona kiełbasa zapiekana w piekarniku z cebulą. Świetnie...
Odsłon: 40
Kapsalon
Dzisiaj dzielę się z Wami pomysłem na pyszny obiad. Kapsalon to pyszny fast f...
Odsłon: 83