Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Przyszły wyczekiwane upały, a wraz z nimi ochota na coś lekkiego, orzeźwiając...
Odsłon: 18292
Farsz z kapusty kiszonej, kaszy jęczmiennej, grzybów i boczku jest znany w wo...
Odsłon: 1383
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1154
Przepis dnia
Przyszły wyczekiwane upały, a wraz z nimi ochota na coś lekkiego, orzeźwiając...
Odsłon: 18292
Farsz z kapusty kiszonej, kaszy jęczmiennej, grzybów i boczku jest znany w wo...
Odsłon: 1383
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1154
Składniki
ogórki obieramy i kroimy wzdłuż w słupki 3-4 cm paprykę w paski cebulę w piórka marchew w cienkie talarki wszystkiw warzywa solimy dość dużo odstawiamy na 3-4 godziny ZALEWA 1 szkl.cukru 1 szkl.octu 10% 1 szkl.wody 6 liśći laurowych 12 ziaren ang koper (ja dodałam tylko nasiona ale można łodyżki też ) wszystkie składniki zagotować, dodać już nasolone warzywa gotować 10 minut wkładać w słoiki zakręcić, przewrócić do góry dnem .pycha