Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8543
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8543
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Składniki
ogórki obieramy i kroimy wzdłuż w słupki 3-4 cm paprykę w paski cebulę w piórka marchew w cienkie talarki wszystkiw warzywa solimy dość dużo odstawiamy na 3-4 godziny ZALEWA 1 szkl.cukru 1 szkl.octu 10% 1 szkl.wody 6 liśći laurowych 12 ziaren ang koper (ja dodałam tylko nasiona ale można łodyżki też ) wszystkie składniki zagotować, dodać już nasolone warzywa gotować 10 minut wkładać w słoiki zakręcić, przewrócić do góry dnem .pycha