Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pizza z aromatycznym serem fera i szpinakiem
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 704
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 197
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1378
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 704
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 197
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1378
Składniki
Drozdze przygotowac wg przepisu na opakowaniu. Nastepnie polaczyc z maka i woda, wyrobic ciasto.Uformowac male kulki wielkosci jablka i pozostawic do wyrosnieci. Nastepnie z kulek uformowac pizze. Posmarowac sosem do pizzy lub posiekanymi pomidorami. oblozyc szpinakiem, feta, oliwkami i prosciutto, doprawic.
Piec w tem okolo 260 stC okolo 10 min