Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
placek ze szpinakiem
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182100
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182100
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Składniki
Zagnieść ciasto,rozwałkować i przełożyć na okrągłą foremkę. Usmażyć boczek, cebulę,czosnek,szpinak,bazylię, przyprawić solą i pieprzem(uwaga na sól bo boczek już jest słony). Śmietanę wymieszać z jajami i połączyć z farszem. Farsz wylać na ciasto a wierzch posypać serem.Brzegi ciasta zawinąć do środka Piec na złoty kolor. 45 minut 180 stopni.