Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
placek ze szpinakiem
Dzisiaj zapraszam Was na włoską klasykę czyli risotto, ale w nieco finezyjnym...
Odsłon: 6458
Risotto ze szparagami, cukinią i szpinakiem to świetna propozycja na obiad. M...
Odsłon: 595
Łupacz... do niedawna nie wiedziałam o istnieniu takiej ryby, kupiłam przez p...
Odsłon: 8388
Oszczędne ciasto do którego przygotowania możesz wykorzystać składniki , któr...
Odsłon: 560
Oszczędne ciasto do którego przygotowania możesz wykorzystać składniki , któr...
Odsłon: 560
Składniki
Zagnieść ciasto,rozwałkować i przełożyć na okrągłą foremkę. Usmażyć boczek, cebulę,czosnek,szpinak,bazylię, przyprawić solą i pieprzem(uwaga na sól bo boczek już jest słony). Śmietanę wymieszać z jajami i połączyć z farszem. Farsz wylać na ciasto a wierzch posypać serem.Brzegi ciasta zawinąć do środka Piec na złoty kolor. 45 minut 180 stopni.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Obiad bez mięsa
Dania główne
Chaczapuri
Dania główne
Tarta z cukinią
Dania główne
Krokiety bolognese
Obiad bez mięsa
Obiad bez mięsa? Bez paniki! Może być smacznie, pożywnie i kolorowo. Pieczone...
Odsłon: 467
Chaczapuri
nie przepadam za jajkami wiec postanowiłam zrobić dla siebie chaczapuri z pie...
Odsłon: 122