Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
placek ze szpinakiem
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 593
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2805
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 922
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1674
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14543
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 593
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2805
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 922
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1674
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14543
Składniki
Zagnieść ciasto,rozwałkować i przełożyć na okrągłą foremkę. Usmażyć boczek, cebulę,czosnek,szpinak,bazylię, przyprawić solą i pieprzem(uwaga na sól bo boczek już jest słony). Śmietanę wymieszać z jajami i połączyć z farszem. Farsz wylać na ciasto a wierzch posypać serem.Brzegi ciasta zawinąć do środka Piec na złoty kolor. 45 minut 180 stopni.