Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mały eksperyment z tradycyjnymi plackami, w sam raz na słodki obiad, śniadanie lub deser
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 93
Polecam.
Odsłon: 805
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 138
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 204
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 93
Polecam.
Odsłon: 805
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 138
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 204
Składniki
W misce mieszamy jogurt naturalny, mleko i jajka. W drugiej misce mieszamy mąkę z cukrem pudrem, proszkiem do pieczenia oraz budyniami. Suche składniki przesypujemy do miski ze składnikami mokrymi i miksujemy na gładką masę.
Na rozgrzaną patelnię kładziemy po łyżce masy, formujemy placki i smażymy z obu stron na rumiano. Placki można podawać z owocami, miodem, ulubionym sosem, etc. *budyń śmietankowy można zamienić na inny smak