Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki można podawać z dodatkami według uznania- śmietana, jogurt, ketchup , a nawet cukier.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 442
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 442
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Cukinie zetrzeć na dużych oczkach, botwinkę pokroić w kostkę. Ser żółty zetrzeć również na dużych oczkach. Jajka rozbełtać. Wymieszać z warzywami i serem. Dodać mąkę i przyprawy. Wszystko dobrze wymieszać. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron, aż się przyrumienią.