Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to warzywo, które świetnie nadaje się do wytrawnych dań jaki słodkich wypieków, a także dodatek do słynnej kawy ze znanej sieciówki. Placuszki dyniowe to smaczna alternatywa dla racuchów z jabłkami.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17655
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1776
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15312
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5403
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9041
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17655
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1776
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15312
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5403
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9041
Składniki
Dynię obierz ze skóry i zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
Dodaj jogurt, jajka i syrop klonowy. Następnie wsyp mąkę wraz z proszkiem do pieczenia i dokładnie wymieszaj.
Oliwę rozgrzej na patelni. Za pomocą łyżki wykładaj porcje ciasta. Smaż z obu stron na złoty kolor.
Podawaj obsypane cukrem pudrem, polane miodem lub z ulubionym dżemem.