Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lato w pełni, urlop rozpoczęty, więc trzeba się ruszyć i coś zobaczyć. Przygotowane "w biegu" placki, zaspokoją najwybredniejsze kubki smakowe. Delikatne z pikantną nutą. Na ciepło ze śmietaną, na zimno-bez dodatków. Gorąco polecam, do następnego ;)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5542
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1027
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12037
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5135
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1460
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5542
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1027
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12037
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5135
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1460
Składniki
Cukinie i rzodkiewki ścieramy na tarce o dużych oczkach, solimy i przekładamy na sitko na około 40 min. Gdy warzywa puszczą wodę, przekładamy do miski, dodajemy pozostałe składniki, dokładnie mieszamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy na rumiano, na rozgrzanym tłuszczu. Podajemy ze śmietaną.