Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lato w pełni, urlop rozpoczęty, więc trzeba się ruszyć i coś zobaczyć. Przygotowane "w biegu" placki, zaspokoją najwybredniejsze kubki smakowe. Delikatne z pikantną nutą. Na ciepło ze śmietaną, na zimno-bez dodatków. Gorąco polecam, do następnego ;)
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 508
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 142
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 303
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 345
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 508
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 142
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 303
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 345
Składniki
Cukinie i rzodkiewki ścieramy na tarce o dużych oczkach, solimy i przekładamy na sitko na około 40 min. Gdy warzywa puszczą wodę, przekładamy do miski, dodajemy pozostałe składniki, dokładnie mieszamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy na rumiano, na rozgrzanym tłuszczu. Podajemy ze śmietaną.