Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lato w pełni, urlop rozpoczęty, więc trzeba się ruszyć i coś zobaczyć. Przygotowane "w biegu" placki, zaspokoją najwybredniejsze kubki smakowe. Delikatne z pikantną nutą. Na ciepło ze śmietaną, na zimno-bez dodatków. Gorąco polecam, do następnego ;)
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 191
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 156
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 11
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 191
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 156
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 11
Składniki
Cukinie i rzodkiewki ścieramy na tarce o dużych oczkach, solimy i przekładamy na sitko na około 40 min. Gdy warzywa puszczą wodę, przekładamy do miski, dodajemy pozostałe składniki, dokładnie mieszamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy na rumiano, na rozgrzanym tłuszczu. Podajemy ze śmietaną.