Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bardzo prosty a ile radości przy jedzeniu.
Efekt wędzenia w garnku na bardzo drobnych zrębkach olcha/buk.
Odsłon: 19
Świąteczne smaki.
Odsłon: 57
Ciasto Śnieżynka bez pieczenia jest banalne w wykonaniu, nie potrzebujesz do...
Odsłon: 1043
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 47012
Roladki mięsne to danie, które łączy w sobie delikatność mięsa, wyrazisty sma...
Odsłon: 65
Efekt wędzenia w garnku na bardzo drobnych zrębkach olcha/buk.
Odsłon: 19
Świąteczne smaki.
Odsłon: 57
Ciasto Śnieżynka bez pieczenia jest banalne w wykonaniu, nie potrzebujesz do...
Odsłon: 1043
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 47012
Roladki mięsne to danie, które łączy w sobie delikatność mięsa, wyrazisty sma...
Odsłon: 65
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki z cebulą obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i wymieszać z resztą składników.Na patelni rozgrzać olej i kłaść porcje placków wielkości talerzyka deserowego.
Smażyć na ostrym ogniu do zrumienienia z obu stron i przekładać rozdrobnioną rybą z konserwy.