Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sezon dyniowy trwa w najlepsze, dzisiaj wersja na słodko :-) smaczne na ciepło i na zimno, puszyste, szybkie do zrobienia, niewiele produktów. Smakują nawet niejadkom, sprawdzone :-)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34165
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1372
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34165
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1372
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Dynię dokładnie zmiksować z twarożkiem, jajkami i cukrem. Stopniowo dodawać mąkę i proszek do pieczenia. Ciasto powinno mieć konsystencję gęstej śmietany. Jeśli jest zbyt gęste, rozrzedzić mlekiem. Smażyć na rozgrzanej patelni na odrobinie oleju, z obu stron na złoto.
Podawać z ulubionymi dodatkami. U mnie z cukrem pudrem, cynamonem lub śmietaną
Smacznego :-)