Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sezon dyniowy trwa w najlepsze, dzisiaj wersja na słodko :-) smaczne na ciepło i na zimno, puszyste, szybkie do zrobienia, niewiele produktów. Smakują nawet niejadkom, sprawdzone :-)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326201
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12023
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16661
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5389
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326201
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12023
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16661
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5389
Składniki
Dynię dokładnie zmiksować z twarożkiem, jajkami i cukrem. Stopniowo dodawać mąkę i proszek do pieczenia. Ciasto powinno mieć konsystencję gęstej śmietany. Jeśli jest zbyt gęste, rozrzedzić mlekiem. Smażyć na rozgrzanej patelni na odrobinie oleju, z obu stron na złoto.
Podawać z ulubionymi dodatkami. U mnie z cukrem pudrem, cynamonem lub śmietaną
Smacznego :-)