Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13458
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1538
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14841
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6104
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13458
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1538
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14841
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6104
Składniki
Lubię filety w panierce, ale potem jest sporo zmywania, pracy i sprzątania blatu a niekiedy i podłogi :P Filety rozmroziłam, 1 filet wystarczy na jedną osobę. Filety podzieliłam na kawałki. Szklankę mąki wymieszałam z jajem wodą-w takiej ilości aby ciasto wyszło jak na gęste naleśniki. Dodałam 2 łyżki kurkumy, łyżkę majeranku, łyżeczkę soli i pieprz do smaku. Rybę maczałam w cieście i kładłam na nagrzana patelnię z olejem. Smażyłam do zrumienienia. U mnie tradycyjnie z ziemniakami i buraczkami. Smacznego :)
Nie dodałam zdjęcia ciasta :)