Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 530
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 72
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7769
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 47
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 530
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 72
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7769
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 47
Składniki
Lubię filety w panierce, ale potem jest sporo zmywania, pracy i sprzątania blatu a niekiedy i podłogi :P Filety rozmroziłam, 1 filet wystarczy na jedną osobę. Filety podzieliłam na kawałki. Szklankę mąki wymieszałam z jajem wodą-w takiej ilości aby ciasto wyszło jak na gęste naleśniki. Dodałam 2 łyżki kurkumy, łyżkę majeranku, łyżeczkę soli i pieprz do smaku. Rybę maczałam w cieście i kładłam na nagrzana patelnię z olejem. Smażyłam do zrumienienia. U mnie tradycyjnie z ziemniakami i buraczkami. Smacznego :)
Nie dodałam zdjęcia ciasta :)