Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki wyszły przepyszne,chrupiące i delikatne w smaku.Po prostu rozpływają się w ustach,bardzo polecam:)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1504
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231894
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5027
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1504
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231894
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5027
Składniki
Rzodkiewkę,marchew,seler cukinię zetrzeć na grubych oczkach tarki. Cebulkę drobno pokroić. Wszystkie składniki nasolić i zostawić by puściły soki. Odcedzić nadmiar puszczonej wody,dodać dwa jajka .Doprawić do smaku pieprzem i ewentualnie solą.
Dodać 3-4 łyżki mąki,ma być dość gęsta konsystencja. Łyżką kłaść na rozgrzany tłuszcz placuszki i smażyć z dwóch stron na złoty kolor.
Smacznego życzę!