Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki wyszły przepyszne,chrupiące i delikatne w smaku.Po prostu rozpływają się w ustach,bardzo polecam:)
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4471
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1365
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12700
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4471
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1365
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12700
Składniki
Rzodkiewkę,marchew,seler cukinię zetrzeć na grubych oczkach tarki. Cebulkę drobno pokroić. Wszystkie składniki nasolić i zostawić by puściły soki. Odcedzić nadmiar puszczonej wody,dodać dwa jajka .Doprawić do smaku pieprzem i ewentualnie solą.
Dodać 3-4 łyżki mąki,ma być dość gęsta konsystencja. Łyżką kłaść na rozgrzany tłuszcz placuszki i smażyć z dwóch stron na złoty kolor.
Smacznego życzę!