Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przedstawię wam przepis na szynkę w sosie własnym
Najlepszy szczaw jest w maju dlatego jadę za miasto w sprawdzone już miejsce...
Odsłon: 7028
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6087
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1788
Najlepszy szczaw jest w maju dlatego jadę za miasto w sprawdzone już miejsce...
Odsłon: 7028
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6087
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1788
Składniki
Przygotowaną szynkę pokroić na plastry po dwa centymetry, dodać przyprawy oraz olej i wmasować je w mięso odstawić na 15 minut, po tym czasie układać na rozgrzanej patelni i smażyć na mocno rumiany kolor
Do podsmażonego mięsa wlać wodę oraz wsypać suszoną włoszczyznę i dusić na wolnym ogniu do czasu miękkości mięsa oraz powstania sosu
Gotowe plastry szynki można podać z kim Państwo mają ochotę ja podałam z ziemniakami oraz mizerią z ogórków