Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przedstawię wam przepis na szynkę w sosie własnym
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Przygotowaną szynkę pokroić na plastry po dwa centymetry, dodać przyprawy oraz olej i wmasować je w mięso odstawić na 15 minut, po tym czasie układać na rozgrzanej patelni i smażyć na mocno rumiany kolor
Do podsmażonego mięsa wlać wodę oraz wsypać suszoną włoszczyznę i dusić na wolnym ogniu do czasu miękkości mięsa oraz powstania sosu
Gotowe plastry szynki można podać z kim Państwo mają ochotę ja podałam z ziemniakami oraz mizerią z ogórków