Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przedstawię wam przepis na szynkę w sosie własnym
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 182
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4396
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11952
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6807
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5602
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 182
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4396
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11952
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6807
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5602
Składniki
Przygotowaną szynkę pokroić na plastry po dwa centymetry, dodać przyprawy oraz olej i wmasować je w mięso odstawić na 15 minut, po tym czasie układać na rozgrzanej patelni i smażyć na mocno rumiany kolor
Do podsmażonego mięsa wlać wodę oraz wsypać suszoną włoszczyznę i dusić na wolnym ogniu do czasu miękkości mięsa oraz powstania sosu
Gotowe plastry szynki można podać z kim Państwo mają ochotę ja podałam z ziemniakami oraz mizerią z ogórków