Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przedstawię wam przepis na szynkę w sosie własnym
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11383
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1218
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11915
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1927
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11383
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1218
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11915
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1927
Składniki
Przygotowaną szynkę pokroić na plastry po dwa centymetry, dodać przyprawy oraz olej i wmasować je w mięso odstawić na 15 minut, po tym czasie układać na rozgrzanej patelni i smażyć na mocno rumiany kolor
Do podsmażonego mięsa wlać wodę oraz wsypać suszoną włoszczyznę i dusić na wolnym ogniu do czasu miękkości mięsa oraz powstania sosu
Gotowe plastry szynki można podać z kim Państwo mają ochotę ja podałam z ziemniakami oraz mizerią z ogórków