Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem mam ochotę na proste, ciężkie jedzenie. Nie zwracać uwagi na kalorie, liczy się jedynie smak. Smak taki, że kiedy skończysz jeść, żałujesz, że się skończyło. Takim właśnie jedzonkiem uraczyliśmy się ostatnio.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14041
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15925
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6424
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14041
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15925
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6424
Składniki
Na patelni mocno podsmażyłam dobrą kiełbasę pokrojoną w plasterki. Pokrojenie dobrej kiełbasy w plasterki jest kwestią umowną, bo wiadomo, że się zaraz rozpadnie :) Dodałam do niej posiekaną cebulę i dalej smażyłam. Kiedy była już taka, że chciało się ją jeść, dodałam pokrojonego w kosteczkę pomidora,, garść zielonego groszku (może być mrożony) i podlałam 100 ml wody. Osoliłam i opieprzyłam do smaku. Po ok. 5 minutach dodałam ugotowane plasterki ziemniaków.