Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwica duszona, marynowana w przyprawach z dodatkiem miodu to mięso o lekko słodkim posmaku, które polecam każdemu ;)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16893
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 107
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 327
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 852
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24242
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16893
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 107
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 327
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 852
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24242
Składniki
Miód połączyć z oliwą i przyprawami. Obtoczyć w marynacie mięso i schować do lodówki na ok. 30 min. Na patelni stopić masło i przełożyć mięso.
Obsmażyć z każdej strony przez kilka minut, następnie przykryć i dusić do miękkości. Mięso wyciągnąć, a do powstałego sosu, można dolać kremówki. Podawać np. z ziemniaczanymi talarkami. Smacznego!