Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny sposób na przygotowanie soczystej zdrowej ryby bez tłuszczu we frytkownicy.
Pyszna sałatka i pożywna sałatka z tortellini to moja propozycja na pyszny i...
Odsłon: 244
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 139
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 154
Pyszna sałatka i pożywna sałatka z tortellini to moja propozycja na pyszny i...
Odsłon: 244
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 139
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 154
Składniki
Polędwice opłucz, osusz ręcznikiem papierowym i skrop sokiem z cytryny.
Następnie posmaruj musztardą i posyp przyprawami, owiń folią spożywczą i wstaw do lodówki na dwie lub trzy godzinny. Jeśli nie masz czasu możesz piec zaraz po przygotowaniu.
Frytkownice możesz wyłożyć papierem do pieczenia ale nie jest to konieczne. Włóż rybę i piec około 8-10 minut w temperaturze 180 st.
Gotową rybę podajemy z ugotowanymi ziemniakami i ulubioną surówką u mnie z kebaba. Polecam.