Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny sposób na przygotowanie soczystej zdrowej ryby bez tłuszczu we frytkownicy.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 669
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1431
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458650
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1714
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 669
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1431
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458650
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1714
Składniki
Polędwice opłucz, osusz ręcznikiem papierowym i skrop sokiem z cytryny.
Następnie posmaruj musztardą i posyp przyprawami, owiń folią spożywczą i wstaw do lodówki na dwie lub trzy godzinny. Jeśli nie masz czasu możesz piec zaraz po przygotowaniu.
Frytkownice możesz wyłożyć papierem do pieczenia ale nie jest to konieczne. Włóż rybę i piec około 8-10 minut w temperaturze 180 st.
Gotową rybę podajemy z ugotowanymi ziemniakami i ulubioną surówką u mnie z kebaba. Polecam.