Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny sposób na przygotowanie soczystej zdrowej ryby bez tłuszczu we frytkownicy.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413993
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2215
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413993
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2215
Składniki
Polędwice opłucz, osusz ręcznikiem papierowym i skrop sokiem z cytryny.
Następnie posmaruj musztardą i posyp przyprawami, owiń folią spożywczą i wstaw do lodówki na dwie lub trzy godzinny. Jeśli nie masz czasu możesz piec zaraz po przygotowaniu.
Frytkownice możesz wyłożyć papierem do pieczenia ale nie jest to konieczne. Włóż rybę i piec około 8-10 minut w temperaturze 180 st.
Gotową rybę podajemy z ugotowanymi ziemniakami i ulubioną surówką u mnie z kebaba. Polecam.