Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, nadziewana polędwica, która niejednego powinna zaskoczyć smakiem ;)
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 297
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 159
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 387
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1566
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 297
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 159
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 387
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1566
Składniki
Polędwicę umyć, osuszyć, naciąć tworząc kieszeń, przyprawić. Następnie wysmarować środek serkiem i dać pokrojone orzechy nerkowca.
Mięso zwinąć i wierzch ponownie przyprawić. Mięso szczelnie zawinąć w kilka warstw folii aluminiowej i smażyć na maśle, po ok. 10 min. z każdej strony. Po "odpakowaniu" mięso pokroić w plastry. Smacznego!