Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, nadziewana polędwica, która niejednego powinna zaskoczyć smakiem ;)
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1770
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 406
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1770
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 406
Składniki
Polędwicę umyć, osuszyć, naciąć tworząc kieszeń, przyprawić. Następnie wysmarować środek serkiem i dać pokrojone orzechy nerkowca.
Mięso zwinąć i wierzch ponownie przyprawić. Mięso szczelnie zawinąć w kilka warstw folii aluminiowej i smażyć na maśle, po ok. 10 min. z każdej strony. Po "odpakowaniu" mięso pokroić w plastry. Smacznego!