Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, nadziewana polędwica, która niejednego powinna zaskoczyć smakiem ;)
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1550
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38568
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1313
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1550
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38568
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1313
Składniki
Polędwicę umyć, osuszyć, naciąć tworząc kieszeń, przyprawić. Następnie wysmarować środek serkiem i dać pokrojone orzechy nerkowca.
Mięso zwinąć i wierzch ponownie przyprawić. Mięso szczelnie zawinąć w kilka warstw folii aluminiowej i smażyć na maśle, po ok. 10 min. z każdej strony. Po "odpakowaniu" mięso pokroić w plastry. Smacznego!