Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, nadziewana polędwica, która niejednego powinna zaskoczyć smakiem ;)
Dzisiaj moje ulubione danie. Danie z makarony pysznego kremowego sosu no i ku...
Odsłon: 54
Polecam.
Odsłon: 939
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 276
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną drobiową konserwę w słoikach z ga...
Odsłon: 112
Dzisiaj moje ulubione danie. Danie z makarony pysznego kremowego sosu no i ku...
Odsłon: 54
Polecam.
Odsłon: 939
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 276
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną drobiową konserwę w słoikach z ga...
Odsłon: 112
Składniki
Polędwicę umyć, osuszyć, naciąć tworząc kieszeń, przyprawić. Następnie wysmarować środek serkiem i dać pokrojone orzechy nerkowca.
Mięso zwinąć i wierzch ponownie przyprawić. Mięso szczelnie zawinąć w kilka warstw folii aluminiowej i smażyć na maśle, po ok. 10 min. z każdej strony. Po "odpakowaniu" mięso pokroić w plastry. Smacznego!