Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz nowego pomysłu, przepisu na polędwiczki? Koniecznie musisz spróbować przepisu poniżej. Jest to szybki sposób przygotowania. Moja Rodzina zawsze się nim zachwyca.
Karczek przygotowany według tego przepisu jest aromatyczny, soczysty i bardzo...
Odsłon: 6582
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 240
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 240
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, dłonią delikatnie rozbijam, doprawiam solą oraz pieprzem. 2. Polędwiczki smażę na rozgrzanym oleju, jak mięso zmieni kolor, podlewam wodą i gotuje około 20 minut.
3. Cebulę obieram, kroję w kostkę, smażę na drugiej patelni na rozgrzanym oleju. 4. Do cebuli dodaję pokrojone w plasterki pieczarki. Doprawiam pieprzem oraz solą. 5. Sosy, zupę cebulową rozrabiam w jednej szklance wody i wlewam do grzybów, gotuję 5 minut. 6. Mięso łączę z sosem myśliwskim.
7. Danie gotowe, podaję z kopytkami i surówką. 8. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Potrawka z kiełbasy i groszku
Dania główne
Pulpety tandoori
Dania główne
Przepyszne risotto ze smażonym łososiem
Dania główne
Klopsy z jajkiem
Potrawka z kiełbasy i groszku
Bardzo prosta potrawka. Idealna na szybki obiad czy kolację. Może stanowić sa...
Odsłon: 44
Pulpety tandoori
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 95