Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz nowego pomysłu, przepisu na polędwiczki? Koniecznie musisz spróbować przepisu poniżej. Jest to szybki sposób przygotowania. Moja Rodzina zawsze się nim zachwyca.
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 98994
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 100
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5084
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13680
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5908
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 98994
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 100
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5084
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13680
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5908
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, dłonią delikatnie rozbijam, doprawiam solą oraz pieprzem. 2. Polędwiczki smażę na rozgrzanym oleju, jak mięso zmieni kolor, podlewam wodą i gotuje około 20 minut.
3. Cebulę obieram, kroję w kostkę, smażę na drugiej patelni na rozgrzanym oleju. 4. Do cebuli dodaję pokrojone w plasterki pieczarki. Doprawiam pieprzem oraz solą. 5. Sosy, zupę cebulową rozrabiam w jednej szklance wody i wlewam do grzybów, gotuję 5 minut. 6. Mięso łączę z sosem myśliwskim.
7. Danie gotowe, podaję z kopytkami i surówką. 8. Smacznego.