Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz nowego przepisu na polędwiczki? Koniecznie musisz wypróbować przepisu poniżej, jest to wspaniały przepis na danie obiadowe. Moja rodzina zawsze się nim zachwyca.
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 82
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 66
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 82
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 66
Składniki
1. Grzyby zalewam gorącą wodą, moczę. 2. Mięso kroję plastry, delikatnie rozbijam. 3. Do miski wlewam oliwę z oliwek, sos sojowy, wsypuję czosnek, papryki słodką i ostrą, sól, tymianek, mieszam dokładnie, łączę z mięsem. 4. Mięso odstawiam na godzinę, po tym czasie każdy kawałek mięsa panieruję w mące, smażę z każdej strony na rozgrzanym oleju.
5. Na drugą większą patelnię wlewam bulion rosołowy dodaję grzyby razem z wodą z moczenia i gotuję. 6. Do grzybów przekładam usmażone mięso, dalej gotuję około 30 minut.
7. Danie gotowe. 8. Smacznego.