Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To prosty i bardzo smaczny pomysł na obiad. Roladki wychodzą niezwykle soczyste a dodatek szynki i sera sprawia że smakują wyśmienicie. Roladki podałam w towarzystwie ziemniaków i surówki chińskiej na którą również znajdziecie przepis. Polecam na obiad
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4705
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12790
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5729
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7215
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4705
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12790
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5729
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7215
Składniki
Filet z kurczaka kroję w plastry a następnie rozbijam dość cienko. Mięso przyprawiam z każdej strony. Przygotowuję ser żółty oraz szynkę. Rozkładam szynkę a następnie układam ser żółty zwinięty z rulon. Wraz z szynką wszystko delikatnie zwijam. Szynkę i ser umieszczam na początku fileta z kurczaka i wszystko delikatnie zwijam. Mięso panieruję kolejną w mące, jajku oraz bułce tartej. Rozgrzewam olej i smażę mięso z każdej strony. Mięso nie powinno smażyć się na zbyt rozgrzanym oleju bo zbyt szybko się zarumieni a mięso będzie w środku surowe. Roladki podałam z ziemniakami i surówką.