Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To prosty i bardzo smaczny pomysł na obiad. Roladki wychodzą niezwykle soczyste a dodatek szynki i sera sprawia że smakują wyśmienicie. Roladki podałam w towarzystwie ziemniaków i surówki chińskiej na którą również znajdziecie przepis. Polecam na obiad
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 136
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 356
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 136
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 356
Składniki
Filet z kurczaka kroję w plastry a następnie rozbijam dość cienko. Mięso przyprawiam z każdej strony. Przygotowuję ser żółty oraz szynkę. Rozkładam szynkę a następnie układam ser żółty zwinięty z rulon. Wraz z szynką wszystko delikatnie zwijam. Szynkę i ser umieszczam na początku fileta z kurczaka i wszystko delikatnie zwijam. Mięso panieruję kolejną w mące, jajku oraz bułce tartej. Rozgrzewam olej i smażę mięso z każdej strony. Mięso nie powinno smażyć się na zbyt rozgrzanym oleju bo zbyt szybko się zarumieni a mięso będzie w środku surowe. Roladki podałam z ziemniakami i surówką.