Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bez mięsa, wersja wege, danie ostre i smaczne. Polecam
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 967
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 800
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2270
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2272
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1021
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 967
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 800
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2270
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2272
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1021
Składniki
Przepis na 2 porcje. Przygotowujemy marynatę do boczniaków: sos sojowy, sok z cytryny, miód i olej mieszamy w miseczce. Boczniaki, chili i czosnek kroimy, dodajemy marynatę, mieszamy. Odstawiamy na chwilę bądź dłużej. Rozgrzewamy patelnię (bez tłuszczu) i smażymy grzyby, właściwie to będą się one dusiły. Kaszę gotujemy. Ogórki tarkujemy lub kroimy, doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy jogurt, mieszamy. Boczniaki podajemy w towarzystwie kaszy i mizerii. Gotowe danie posypujemy natką pietruszki. UWAGA! Danie ostre.