Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bez mięsa, wersja wege, danie ostre i smaczne. Polecam
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1193
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457709
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1447
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2269
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 580
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1193
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457709
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1447
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2269
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 580
Składniki
Przepis na 2 porcje. Przygotowujemy marynatę do boczniaków: sos sojowy, sok z cytryny, miód i olej mieszamy w miseczce. Boczniaki, chili i czosnek kroimy, dodajemy marynatę, mieszamy. Odstawiamy na chwilę bądź dłużej. Rozgrzewamy patelnię (bez tłuszczu) i smażymy grzyby, właściwie to będą się one dusiły. Kaszę gotujemy. Ogórki tarkujemy lub kroimy, doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy jogurt, mieszamy. Boczniaki podajemy w towarzystwie kaszy i mizerii. Gotowe danie posypujemy natką pietruszki. UWAGA! Danie ostre.