Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11884
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16192
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5155
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11884
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16192
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5155
Składniki
1. marchew obrać, pokroić w plastry, 2. rozgrzać łyżkę oleju, włożyć marchew, poddusić, wlać kilka łyżek gorącej wody, dusić aż marchew zmięknie, 3. pieczarki umyć, pokroić w plastry, dodać wraz z pokrojoną fasolką do marchwi, dodać przyprawy, dusić do miękkości, 4. do potrawki dodać 3-4 łyżki śmietany (wcześniej zahartowanej), oraz pokrojony drobno koperek, zagotować, podawać z ryżem, smacznego