Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9562
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3150
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6641
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9562
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3150
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6641
Składniki
1. marchew obrać, pokroić w plastry, 2. rozgrzać łyżkę oleju, włożyć marchew, poddusić, wlać kilka łyżek gorącej wody, dusić aż marchew zmięknie, 3. pieczarki umyć, pokroić w plastry, dodać wraz z pokrojoną fasolką do marchwi, dodać przyprawy, dusić do miękkości, 4. do potrawki dodać 3-4 łyżki śmietany (wcześniej zahartowanej), oraz pokrojony drobno koperek, zagotować, podawać z ryżem, smacznego