Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wczoraj była niedziela ,a jak niedziela to i rosół. Mięso zostało ,więc trzeba było wykorzystać.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2199
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 957
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23134
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2199
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 957
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23134
Składniki
Mięso oddzieliłem od kości ,pokroiłem w mniejsze kawałki razem z żołądkami drobiowymi. Rosół zagotowałem z pokrojoną w kostkę marchewką i selerem. Dodałem osączony z zalewy groszek. Zagotowałem ,dodałem mięso ,gotowałem jeszcze 10 minut. Śmietanę wymieszałem z mąką i kilkoma łyżkami sosu. Dodałem do całości i zagotowałem. Na koniec dodałem posiekany koperek i doprawiłem do smaku solą ,pieprzem oraz sokiem z cytryny. Podałem z ryżem.