Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wczoraj była niedziela ,a jak niedziela to i rosół. Mięso zostało ,więc trzeba było wykorzystać.
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3502
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 51
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 3006
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 177
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 135
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3502
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 51
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 3006
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 177
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 135
Składniki
Mięso oddzieliłem od kości ,pokroiłem w mniejsze kawałki razem z żołądkami drobiowymi. Rosół zagotowałem z pokrojoną w kostkę marchewką i selerem. Dodałem osączony z zalewy groszek. Zagotowałem ,dodałem mięso ,gotowałem jeszcze 10 minut. Śmietanę wymieszałem z mąką i kilkoma łyżkami sosu. Dodałem do całości i zagotowałem. Na koniec dodałem posiekany koperek i doprawiłem do smaku solą ,pieprzem oraz sokiem z cytryny. Podałem z ryżem.