Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
orientalne, ostre
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113072
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 456
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 799
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 599
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113072
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 456
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 799
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 599
Składniki
Gotujemy kurczaka jak na rosół i rozdrabniamy go. Na patelni lekko szklimy cebule, dodajemy pokrojone w kawałki jabłko i czosnek posypujemy przyprawą curry, solą, pieprzem i obsmażamy, dodajemy rozdrobnione mięso. W szklance mieszamy musztardę, wodę, śmietanę i mąkę tak by nie było grudek i wlewamy do mięsa cały czas mieszając na koniec dodajemy cukier, magii ewentualnie doprawiamy, danie powinno być dość pikantne. Podajemy z ryżem.