Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad w 15 min.Kiedy nie mamy czasu na ugotowanie czegoś,otwieramy sloik doprawiamy dodatkami i wychodzi pyszne jedzonko. Mam słoiki z mięsem ,do obiadu jak znalazł. https://smaker.pl/przepisy-sniadania/przepis-miesny-przysmak-ze-sloika,154610,docherro.html Polecam takie danie:)
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15721
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4746
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 410
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15721
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4746
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 410
Składniki
Brukselkę oczyścić z brzydkich listków.Wodę zagotować posoloną 1 łyżeczką soli. Na gotującą wodę wrzucić brukselkę i gotować 5-7 min. Odcedzić. Na patelni zeszklić cebulę pokrojoną w grubsze piórka,dodać zawartość słoika,podlać poł litra wodą i zagotować. Dodać brukselkę oraz śmietanę. Doprawić do smaku i zagotować.
Smacznego życzę!